ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα που διατίθενται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας συνοδεύονται από τις σχετικές εγγυήσεις των κατασκευαστριών εταιριών, εφόσον τέτοιες παρέχονται.

Η εταιρία δεν προσφέρει καμία επιπλέον εγγύηση αυτών.

ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΚΥΛΟΥ-ΓΑΤΑΣ

Οι παρακάτω όροι παρέχονται στον αρχικό αγοραστή και όχι στον τελικό αποδέκτη και ισχύει από την ημέρα παραλαβής του ζώου και για χρονικό διάστημα ανάλογο με την περίπτωση όπως αναφέρεται στις παρακάτω παραγράφους.

 1. Λοιμώδη νοσήματα

Η εγγύηση καλύπτει το ζώο για δύο λοιμώδη νοσήματα, συγκεκριμένα για γαστρεντερίτιδα τύπου “Parvo” (τύφο) και Mόρβα (νόσος του Καρέ). Η κάλυψη εκτείνεται στις πρώτες 7 ημέρες από την παραλαβή του ζώου από τον αρχικό αγοραστή (συμπεριλαμβάνεται και η πρώτη ημέρα).

Ο αγοραστής  θα πρέπει να ενημερώσει άμεσα και ΜΟΝΟ την  Puppy4u, με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων του κατοικιδίου. Η μεταφορά σε κλινική και η χορήγηση θεραπευτικής αγωγής  χωρίς να ενημερωθεί η εταιρεία μας σηματοδοτεί και την παύση της εγγύησης.

Σε περίπτωση προσβολής του κουταβιού από τους παραπάνω ιούς ή συμπτώματα αυτών, ο αγοραστής υποχρεούται να επιστρέψει το κουτάβι αμέσως στην εταιρία μας, όπου και θα αναλαμβάνει εντελώς δωρεάν την νοσηλεία του ζώου σε συνεργαζόμενους κτηνιάτρους-κλινικές. Το κουτάβι θα παραδοθεί ξανά στον αρχικό αγοραστή του εφόσον έχει αναρρώσει τελείως, διαφορετικά σε περίπτωση θανάτου θα αντικατασταθεί με ένα και μόνο της ίδιας φυλής. Η περίοδος αντικατάστασης μπορεί να διαρκέσει έως και 90 ημέρες.

Σε περίπτωση ενημέρωσης και τεκμηρίωσης της νόσησης μετά την έβδομη μέρα, δεν ισχύει η κάλυψη καθώς οποιαδήποτε συμπτώματα εμφανίζονται μέσα σε 7 (επτά) ημέρες. Εάν ξεπεραστεί αυτό το διάστημα, τότε το λοιμώδες νόσημα τεκμαίρεται ότι δημιουργήθηκε μετά την αποστολή του ζώου και δεν συνδέεται χρονικά με την παραμονή του στις εγκαταστάσεις μας.

Η Puppy4u θεωρεί υποχρέωση να ενημερώσει τους υποψήφιους ιδιοκτήτες κουταβιών, ότι ένα κουτάβι το οποίο είναι κάτω από την ηλικία των 3 μηνών που δεν έχει ολοκληρώσει πλήρως τους απαραίτητους εμβολιασμούς είναι πιο ευάλωτο να προσβληθεί από τους παραπάνω αναφερθέντες ιούς.

 1. Γενετικές Δυσπλασίες

Η εταιρία μας καλύπτει την βαριά μορφή δυσπλασίας του ισχίου (5ου βαθμού της κλίμακας FCI), έως την ηλικία 4 μηνών για μικρόσωμες φυλές και έως την ηλικία των 6 μηνών για μεγαλόσωμες και γιγαντόσωμες φυλές.

Η διάγνωση πρέπει να γίνεται από κτηνίατρο σύμφωνα με όλα τα κτηνιατρικά πρωτόκολλα και να υπάρχει ενυπόγραφη κτηνιατρική γνωμάτευση ότι πρόκειται για γενετική δυσπλασία.

Σε περίπτωση διάγνωσης αυτής της μορφής δυσπλασίας η εταιρία μας θα προβεί στη αντικατάσταση και μόνο με ένα νέο κουτάβι της ίδιας φυλής. Η περίοδος αντικατάστασης μπορεί να διαρκέσει έως και 90 ημέρες.

Δεν καλύπτεται η περίπτωση της επιγενόμενης δυσπλασίας λόγω κακών συνθηκών διαβίωσης (π.χ. ολισθηρό δάπεδο, τραυματισμός κλπ.)

 1. Γενικοί Όροι
 • Εγγύηση ως προς την καθαροαιμία του σκύλου αποτελεί η δήλωση της εταιρίας.
  Η απόδοση στον αγοραστή πιστοποιητικού καθαροαιμίας κάποιου τρίτου φορέα, δεν αποτελεί για κανένα λόγο, υποχρέωσή μας. Εάν ο αγοραστής, κατά την παραγγελία σκύλου, επιθυμεί, αυτός, να συνοδεύεται από FCI pedigree, θα πρέπει να το ζητήσει εξ αρχής και να γνωρίζει ότι αυτό δεν μπορεί να το απαιτήσει μετά την άφιξη του σκύλου στις εγκαταστάσεις μας. Ο χρόνος παράδοσης του σχετικού πιστοποιητικού ξεπερνάει τους 6 (έξη) μήνες από την ημερομηνία που θα αναγράφεται στο παρόν έγγραφο και οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση θα βαρύνει επιπλέον την συμφωνηθείσα αξία κτήσης του ζώου. Σε περίπτωση που ο αγοραστής θελήσει export FCI pedigree, θα πρέπει να αναλάβει ο ίδιος την απαιτούμενη διαδικασία.
 • Μετά την ολοκλήρωση της πώλησης του σκύλου ο αγοραστής δεν μπορεί να απαιτήσει την ακύρωσή της και την επιστροφή των χρημάτων.
 • Το ζώο δεν μπορεί να επιστραφεί σε καμία περίπτωση, η δε αντικατάστασή του μπορεί να γίνει μόνο σε περίπτωση που αναφέρεται στην παράγραφο 1 και 2 του παρόντος.
 • Ο τελικός αγοραστής – ιδιοκτήτης του σκύλου είναι υποχρεωμένος να καταχωρίσει τον αριθμό microchip που φέρει ο σκύλος στην εκάστοτε αρμόδια υπηρεσία με τα προσωπικά του στοιχεία.
 • Η εγγύηση δεν καλύπτει λοιπές συγγενείς παθήσεις.
 • Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει σε καμία περίπτωση, έξοδα που μπορεί να προκύψουν από νοσήλεια ή από φαρμακευτικές αγωγές χωρίς την προηγούμενη ρητή συναίνεσή μας και αποκλειστικά και μόνο για περιπτώσεις των παραγράφων 1 και 2.