ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα που διατίθενται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας συνοδεύονται από τις σχετικές εγγυήσεις των κατασκευαστριών εταιριών, εφόσον τέτοιες παρέχονται.

Η εταιρία δεν προσφέρει καμία επιπλέον εγγύηση αυτών.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ

Η εγγύηση παρέχεται στον αρχικό αγοραστή και ισχύει από την ημέρα παραλαβής του ζώου και για 7 ημέρες.

Η εγγύηση καλύπτει το ζώο για παρβοϊωση (τύφο),μόρβα καθώς και από βαρία μορφή δυσπλασίας του ισχύου(5ου βαθμού της κλίμακας FCI),έως την ηλικία 6 μηνών για μικρόσωμες φυλές και έως την ηλικία των 12 μηνών για μεγαλόσωμες και γιγαντόσωμες φυλές.Σε περίπτωση διάγνωσης αυτής της μορφής δυσπλασίας η εταιρεία μας θα προβεί στη αντικατάσταση και μόνο με ένα νέο κουτάβι της ίδιας φυλής.

Το Puppy4u θεωρεί υποχρέωση να ενημερώσει τους υποψήφιους ιδιοκτήτες κουταβιών,ότι ένα κουτάβι το οποίο είναι κάτω από την ηλικία των 3 μηνών που δεν έχει ολοκληρώσει πλήρως τους απαραίτητους εμβολιασμούς είναι πιο ευάλωτο να προσβληθεί από τους παραπάνω αναφερθείσες ιούς.

 Ο αγοραστής  θα πρέπει να ενημερώσει άμεσα και ΜΟΝΟ την Puppy4u, με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων του κατοικιδίου.Η μεταφορά σε κλινική και η χορήγηση θεραπευτικής αγωγής χωρίς να ενημερωθεί η εταιρεία μας σηματοδοτεί και την παύση της εγγύησης.

Σε περίπτωση προσβολής του κουταβιού από τους παραπάνω ιούς ή συμπτώματα αυτών,ο αγοραστής υποχρεούτε να επιστρέψει το κουτάβι αμέσως στην εταιρία μας,όπου και θα αναλαμβάνει εντελώς δωρεάν την νοσηλεία του ζώου σε συνεργαζόμενους  κτηνιάτρους-κλινικές.Το κουτάβι θα παραδοθεί ξανά στον ιδιοκτήτη του εφόσων έχει αναρρώσει τελείως,διαφορετικά σε περίπτωση θανάτου θα αντικατασταθεί με ένα και μόνο της ίδιας φυλής.

Η εγγύηση δεν καλύπτει κληρονομικές και συγγενείς παθήσεις.

Η εταιρία μας δεν εναλαμβάνει σε καμία περίπτωση,έξοδα που μπορεί να προκύψουν από νοσήλεια ή από φαρμακευτικές αγωγές.

Σε καμία περίπτωση(και εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι ασθένειας που αναφέρονται παραπάνω) δεν  γίνεται επιστροφή του κουταβιού και κατ’επέκταση επιστροφή χρημάτων.